Akadálymentesített nézet

Városi Családsegítő és Gondozási Központ
Százhalombatta

Határozat visszavonás!

2021.07.21. 13:40

Tisztelt Látogatók, Hozzátartozók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Müller Cecilia Országos Tisztifőorvos Asszony, prof.dr. Kásler Miklós miniszter úr jóváhagyásával 2021. július 16-án kelt, 25710-3/2021/EÜIG iktatószámú határozatával visszavonta a 2021. május 25-én kelt, 25710-2/2021/EÜIG iktatószámon kiadott határozatát.  Fentiek értelmében intézményünkben tovább enyhíthetjük a korlátozásokat.
A legfontosabb, hogy a jövőben az oltással, védettségi igazolvánnyal rendelkező lakóink és dolgozóink számára nem kötelező a maszk viselése az otthonainkban.
Szeretnénk azonban azt is jelezni, hogy a járvány még nem múlt el, ezért továbbra is javasolt, hogy a beszélgetések során tartsák a kellő távolságot, kézfertőtlenítést a teljes biztonságuk érdekében.

Természetesen azok a lakók, dolgozók és látogatók, akik bármely okból nincsenek beoltva, továbbra is kötelesek maszkot viselni.

Belépéskor bármely látogató továbbra is köteles a bejáratnál kezet fertőtleníteni, illetve amennyiben nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, a maszkot kötelezően viselni! Fentiekből egyenesen következik, hogy aki nem szeretné a maszkot felvenni, annak be kell mutatnia a védettségi igazolványt. Kérjük, keressék meg a szolgálatban lévő dolgozót és neki mutassák be az igazolványt.

Lakóink továbbra is szabadon elhagyhatják az otthon területét.

Természetesen nagyon fontos, hogy a jövőben is vigyázzanak lakóinkra és ezért tartsák be azokat a higiéniai óvintézkedéseket, amik a járvány újbóli terjedését, fellobbanását megelőzhetik. Az ezekre vonatkozó szabályok, mint a távolságtartás, a kézfertőtlenítés a nagyobb gyülekezések kerülése mind az intézményben, mind azon kívül lényeges, továbbra is érvényesek intézményeinkben.

Százhalombatta, 2021. július 21.                                        

Till Erika int.vez. s.k.